Home / Curiosities

Curiosities

‘Qumështi i gomaricës rrit imunitetin ndaj Covid…’/ Francezët  i bëjnë jehonë fermës shqiptare

Një nxitës për sistemin imunitar dhe i pasur me vitamina, qumështi me çmim të lartë ka lulëzuar gjatë pandemisë së koronavirusit. “Kërkesa për qumësht gomarice po rritet ndjeshëm” së bashku me infeksionet e virusit, thotë 37-vjeçari shqiptar, një kohë kur shumë në Shqipëri po kërkojnë mënyra shtesë për të forcuar …

Read More »

BE sqaron shqiptarët dhe hedh poshtë aludimet në disa media: Nuk ka rikthim të vizave, ja çfarë është ETIAS

Informacion mbi Sistemin Evropian të Informacionit dhe Autorizimit për Udhëtimet (ETIAS) për shtetasit shqiptarë. Kemi vënë re se në median shqiptare qarkullon një keqinformim në lidhje me Sistemin Evropian të Informacionit dhe Autorizimit për Udhëtimet (ETIAS).  Ju lutemi të lexoni informacionin e paraqitur më poshtë për të kuptuar se çfarë …

Read More »