Home / Health

Health

‘Brenda 20 ditëve do ketë 1000 raste ditore me Covid’, Brataj i bashkohet mjekut italian dhe paralajmëron: Shifrat nuk do ndalen

Shefi i Urgjencës Kombëtare shqiptare, Skënder Brataj ka bërë një reagim të gjatë publik, duke iu referuar deklaratës së virologut Italian Andrea Cristiani, lidhur me situatën e Covid dhe vijimësinë e rasteve. Në analizë ata shprehen se brenda 20 ditëve, do të ketë mbi 1000 raste ditore, kësisoj sugjerojnë që …

Read More »