Home / News / Çfarë po ndodh në qendrën e numërimit në Elbasan? Policia shkon me urgjencë dhe…

Çfarë po ndodh në qendrën e numërimit në Elbasan? Policia shkon me urgjencë dhe…

Policia ka shkuar menjëherë në KZAZ nr. 47 në Elbasan për shkak të zhurmës dhe problemeve të mëdha që shkaktojnë një grumbull i madh njerëzish pranë vendeve të numërimit, lodhjes disa orëshe tashmë të numëruesve, KZAZ ka kërkuar ndihmën e policisë

Menjëherë u dha urdhër çdo person është urdhëruar që të ulet në vendin e tij për të ruajtur qetësinë dhe asnjë person që nuk ka autorizim nuk do të qëndrojë në ambientet e KZAZ.

Policia po kontrollon të gjithë të pranishmit në ambjentet e pallatit të sportit për dokumentacioni përkatës, dhe po largon prej aty të gjithë personat që nuk e kanë një dokumentacion të tillë.

Ndërkohë, shefi i ekipit të shqiponjave i bën thirrje të gjithë të pranishmëve që të ruajnë qetësinë. Personat që janë pa dokumentin e nevojshëm apo autorizim për të qëndruar në ato ambjente iu bë thirrje që të largohen, në të kundërt policia do të duhet të ndërhyjë me masa të tjera.

Check Also

Nga Behauddin GASHI/NËN FLLADIN E KURBAN BAJRAMIT

Edhe pse jemi akoma në mesin e stinës së verës, u bë dita e dytë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *