Home / Curiosities / Djali nga Lushnja shkon të marrë patentën por shikoni çfarë i ndodh.

Djali nga Lushnja shkon të marrë patentën por shikoni çfarë i ndodh.

Dhe kjo nuk ishte degjuar kurr qe nga Shqiperia te perfundosh ne Afganistan. Në Shqipëri është edhe e vështirë për ta marrë këtë dokument, sepse përveç se duhet të jesh i vëmendshëm për të kaluar provimin e teorisë dhe praktikës duhet të dorëzosh edhe një shumë parash që DPSHTRR-së t’i mbushet mendja që të ta japë lejen.

Një shtetas shqiptar, me vendbanim në Lushnjë, por absurdja qëndron se kur ai ka tërhequr patentën në të shkruhej së ishte shtetas afgan. Cfare mendimi keni nese nga shqiptar ju bejn afgan?

 

Check Also

7 të arrestuar në Tiranë për vepra të ndryshme penale

7 persona janë arrestuar nga policia për vepra të ndryshme penale në Tiranë. D.J, 26-vjeç …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *